Veelgestelde vragen

Afhankelijk van welke ruiten u wilt laten tinten moet er rekening mee gehouden worden dat u uw auto een dag kwijt bent. Indien u uw auto compleet (inclusief voorzijde) laat tinten dan moet u rekening houden met één dag en een nacht. Uw auto staat ’s nachts veilig in de werkplaats.

Aan de binnen zijde. Dit zorgt voor een lange levensduur en behoudt van kwaliteit.

U krijgt levenslange garantie op het afgeleverde product. De garantie is geldig op de montage, loslaten, vocht en luchtbellen. De garantie is niet overdraagbaar indien uw auto wordt verkocht. Bovendien garandeert de leverancier van de folie levenslange verkleuring-garantie, daarnaast krijgt u van ons een certificaat mee.

Ja, u kan zonder problemen de achterruit verwarming gebruiken.

Ja. Indien dat niet zou zijn, dan zou de folie al bij het openen van de ramen krassen vertonen. De toplaag van de folie is uiterst hard, krasbestendig en heeft een lange levensduur.

De auto dient vooraf gewassen te worden i.v.m de stofgevoeligheid van de folie. Overtollige spullen zoals kinderzitjes en spullen in de kofferruimte graag thuislaten. Ook dien je de auto van binnen grondig te stofzuigen.

Uiteraard! We hebben hard gezocht naar de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze folies zijn uitgerust met een ultraheldere lijmlaag, waardoor optimaal zicht van binnen naar buiten gegarandeerd is.

Ja, nadat de folie is opgedroogd kunt u probleemloos de ruiten weer gebruiken.

Nee, onze raamfolie is een meerlaags super sterk zeer warmtewerend  polyesterlaminaat.

Ja, TintAuto.NL levert speciale voorruitfolie die binnen de wetgeving valt.

Nee, nooit, dit is een achterhaalde methode en geeft alleen maar onnodige risico’s.

Ja, echter alleen op de voorste 2 draairamen en voorruit, deze mogen tot maximaal 55% getint worden. Alle overige ramen kunnen onbeperkt worden getint.

Email