Webdesign – Professionele website of een Professionele webshop

Een professionele website / webshop laten maken?

Wil je een professionele website laten maken of een professionele webshop? Dan ben je hier aan het juiste adres. TintAuto.NL ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites tegen zéér lage kosten.
Bij ons géén standaard ‘All in one pakketten’ maar websites op maat die werken voor jouw bedrijf.
Met ruim 20 jaar ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid. Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, het onderhoud van jouw website zelf wilt doen of wilt uitbesteden, wij maken de website die aan jouw wensen voldoet.

Webdesign is een woord wat veel voorkomt. Webdesign is in het simpel gezegd het vormgeven van een website maar ook de technische ontwikkelingen vallen onder het woord webdesign. Het is te verdelen in twee onderdelen:

  • Front-end
    en
  • Back-end

De woorden zeggen het eigenlijk al een beetje. ‘Front- end’ dat gaat dus over de vormgeving van de website aan de voorkant en ‘Back- end’ over de achterkant van de website zoals de technische ontwikkelingen.

Onder de technische ontwikkelingen vallen verschillende onderdelen zoals:

Structuur

Een overzichtelijke structuur is natuurlijk een belangrijke prioriteit. De bezoeker kan zich hierdoor zelf navigeren door de website heen zodat je de aandacht van de bezoeker vasthoud. Hierbij kan je denken aan duidelijke keuze menu’s en goede zoekfuncties.

Opmaak

Ook de opmaak van de website moet duidelijk zijn. Hierbij kan je denken aan de teksten. Wij zorgen ervoor dat elke tekst de zelfde lettertypes en grootte krijgt. Hiermee straalt duidelijkheid en overzichtelijkheid uit. De opmaak van een website wordt ingesteld in HTML of CSS.

Dynamische en interactieve webpagina’s

Om je pagina wat uitdagender te maken voor de bezoeker maken we gebruik van verschillende elementen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een filmpje te plaatsen over bepaalde onderwerpen, interactieve plaatjes of een mouseover. Hierdoor wordt je website nog interessanter gemaakt voor de bezoeker.

Wij zorgen er voor dat al deze aspecten er goed in zitten zodat de bezoeker zichzelf zonder enige moeite door de website kan navigeren. Hierdoor houd je de aandacht vast van de bezoeker en kan het zich vormen tot een potentiële klant.

Email